Επικοινωνία www.kdancestudio.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η Κάλλια Σφενδουράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι διπλωματούχος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης ''Θεμέλιο''. Έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις τόσο ερασιτεχνικά στο Ηράκλειο όσο και επαγγελματικά σε πολλά θέατρα στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού, θεατρικού παιχνιδιού καθώς και συμπόσια θεατρολογίας και σημειολογίας του θεάτρου με πολύ γνωστά ονόματα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Είναι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων χορού: 
American Style, στο επίπεδο Silver από το Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος (Ε.Σ.Χ.Ε) 
International Style στο επίπεδο Associate Latin & Ballroom από το International Dance Teachers Association (IDTA) 
International Style στο επίπεδο Member Latin από το World Dance Council (WDC) 
Κλασικού χορού από τη Royal Academy of Dancing (RAD) 
Μοντέρνου χορού από το Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD)
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού χορού, ρεπερτορίου, pas de deux, modern, jazz με τα μεγαλύτερα ονόματα της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου καθώς και Latin, Ballroom, Argentine Tango, Salsa, freestyle, street dance με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης K DANCE STUDIO
Τηλέφωνο 2810315003
Kινητό 6979104343
Email kallia_dance@yahoo.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες H σχολή μας λειτουργεί από το 2003 διδάσκοντας Latin (Cha cha cha, Rumba, Mambo, Samba, Jive, Paso Doble, Salsa, Merengue, Bachata, Disco, Rock'n'Roll), Ballroom (Tango, Waltz, Foxtrot, Vienna Waltz, Quick Step), Oriental, Hip Hop, Argentine Tango, Modern, Flamenco, Λαϊκά, Κρητικά κ.ά. Το προσωπικό μας κατέχει διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα τόσο στο American όσο και στο International Style. Όλοι οι μαθητές μας (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) μπορούν να αποκτήσουν πτυχία από πιστοποιημένους Έλληνες και Αμερικανούς εξεταστές στο American style και Έλληνες και Άγγλους εξεταστές στο International Style. H Κάλλια Σφενδουράκη, ιδιοκτήτρια της σχολής, είναι διπλωματούχος καθηγήτρια σε επίπεδο Silver σε American, International Style, Latin και Smooth χορούς και είναι πλήρες μέλος των I.D.T.A. & B.D.F.I. Με το σύστημα διδασκαλίας Μεταλλίων και τη 10ετή πείρα της ιδιοκτήτριας σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, η σχολή μας έχει στόχο να σας βοηθήσει να χορέψετε το γρηγορότερο δυνατό τους χορούς που επιθυμείτε, είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο,σχεδιάζοντας το πρόγραμμα με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότητες.

Περιοχή

Ηράκλειο, Κρήτη
Συβρίτου 3, Ηράκλειο - Καμίνια, 71303