ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΛΙΖΑ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.balletarts.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η Λίζα Κυριακίδου σπούδασε στο κολλέγιο της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού στο Λονδίνο (Royal Academy of Dance R.A.D.). Αποφοίτησε  ως δασκάλα κλασικού μπαλέτου και απέκτησε το Diploma for Licentiare & full registration της R.A.D. Εν συνεχεία μελέτησε και παρακολούθησε σεμινάρια σε Dance & Movement Therapy για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Λονδίνο, την Αμερική και την Κύπρο όπου εργάστηκε επίσης. 
Τα τελευταία 15 χρόνια έχει αφοσιωθεί στη διδασκαλία του κλασικού μπαλέτου με το σύστημα R.A.D., διδάσκοντας εκατοντάδες παιδιά στην Αγγλία, στην Κύπρο, στην Αμερική και στην Ελλάδα.
Η σχολή μας έκλεισε φέτος 10 χρόνια λειτουργίας!
Σχολή χορού αναγνωρισμένη από το κράτος.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΛΙΖΑ
Τηλέφωνο 2109648372
Kινητό 6972869569
Fax 2109648372
Email liza.kyriakidou@yahoo.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Classical ballet, Modern dance ISTD, Jazz, Streetdance, Musical theatre. Μαθήματα σε ενήλικες και παιδιά από 3 ετών και άνω. Στόχοι μας: Η άριστη εκπαίδευση των παιδιών σας και το ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον. Το προσωπικό μας είναι προσεκτικά επιλεγμένο και συνεχώς παρακολουθούν σεμινάρια για να είστε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις της εκπαίδευσης των παιδιών σας και του χορού σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε 6 δασκάλες εκ των οποίων την κα Phillipa Richards, examiner και tutor της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού. Τα τμήματα προσχολικής ηλικίας 2 έως 5 χρονών είναι πολύ δημοφιλή και από φέτος έχουμε καινούργιες εκπλήξεις! Με τα μαθήματα χορού για προσχολική ηλικία με το σύστημα R.A.D. & Melody mevement, early learning.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 16:00 έως 21:00.

Περιοχή

Γλυφάδα, Αττική
Τύρινθος 28, 16561