Επικοινωνία 210 34 22 310
http://www.logothetis-repair.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., με έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Το εργαστήριό μας διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που ειδικεύεται στις πιο σύγχρονες μεθόδους επισκευής, ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές σύγχρονες ανάγκες.

Η υψηλή εξειδίκευσή μας και η μακροχρόνια παρουσία μας στην αγορά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας. Όλες οι επισκευές γίνονται με τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής και φυσικά με γνήσια ανταλλακτικά.

Εγγυόμαστε τη σωστή επισκευή της υδραυλικής κρεμαγιέρας και του τιμονιού σας και δεσμευόμαστε για την παράδοσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, η πολύχρονη εμπειρία μας στην επισκευή σασμάν επαγγελματικών οχημάτων και οι συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες, μας έχουν εδραιώσει στον επισκευαστικό τομέα.

Απευθυνθείτε στην Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε. στην Αθήνα για την επισκευή της κρεμαγιέρας, του τιμονιού και του σασμάν σας σίγουρα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης LOGOTHETIS
Τηλέφωνο 210 34 22 310
Kινητό 6944 39 45 81
Fax 210 52 29 726
Email if.logothetis@gmail.com
Προϊόντα / Υπηρεσίες Συνεργεία Αυτοκινήτων
Ωράριο Λειτουργίας 08:30-17:30

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Σερρών 97 , 104 41