ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.wishland.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Το 1986 η οικογένεια του Αθανασίου Αναστασίου, μια οικογένεια ομογενών από την Γερμανία, ίδρυσε με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη το βιβλιοχαρτοπωλείο μας, ενώ παράλληλα δημιούργησαν και ένα μικρότερο χώρο για τους φίλους κυνηγούς, τους ψαράδες και τους ψαροντουφεκάδες. 
Από το 2011 επεκταθήκαμε δυναμικά και στα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, με επωνυμία Eleftherias Collection, με ημιπολύτιμους λίθους και άλλα φυσικά υλικά, προσωπικές δημιουργίες αλλά και εμπνευσμένα από τις τάσεις της μόδας. Η επιχείρηση βρίσκεται σε μία περιοχή κομβικό εμπορικό σημείο, κοντά στην Πρέβεζα, με μακρά ιστορική παράδοση που φημίζεται για την ποιότητα και γνησιότητα των προϊόντων της και την αυθεντικότητα και τη φιλικότητα των ανθρώπων της.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Τηλέφωνο 2684023092
Kινητό 6945651132
Email info@wishland.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Σχολικά - χαρτικά είδη, είδη κυνηγιού, βιβλία (παιδικά, βοηθήματα γυμνασίου λυκείου, λογοτεχνικά, αυτοβελτίωσης, ψυχολογίας, ψυχοθεραπείας, μυθιστορήματα, μαγειρικής, εκκλησιαστικά, ψυχοφελή βιβλία, επιχειρηματικά, marketing, management, πωλήσεων), εποχιακά είδη (χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα, πασχαλινά, καλοκαιρινά), είδη αλιείας (ψάρεμα, ψαροντούφεκο), είδη κυνηγιού (πολλές νέες παραλαβές για τους φίλους κυνηγούς, ψαράδες και ψαροντουφεκάδες), χαρτικά και ταινίες ταμειακής, έντυπα επιχειρήσεων, μοντέρνα χειροποίητα κοσμήματα (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δακτυλίδια), κομπολόγια σε προσφορά, κορυφαία ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές σε φωτοτυπίες, έγχρωμες εκτυπώσεις, βιβλιοδεσία και πλαστικοποίηση, πολλές ιδέες για εντυπωσιακά δώρα, επιλέξτε τα δώρα σας για τις γιορτές από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε, μεγάλες προσφορές σε όλα μας τα είδη 35% - 50%. Ημερολόγια όλα το χρόνο (τοίχου, ξύλινα με αγίους, ποιημάτων, μαγειρικής, ανεκδότων, τσέπης, ατζέντες). Μοναδικά παιχνίδια. Ευχετήριες κάρτες (χριστουγεννιάτικες, πασχαλινές, καλοκαιρινές, γάμου, βαπτίσεων). Στο βιβλιοπωλείο Αθανασίου το καλό δεν είναι απαραίτητα και ακριβό και καλό και φθηνό γίνεται. Δεχόμαστε κουπόνια ΟΓΑ.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Σάββατο από 07:30 έως 22:00

Περιοχή

Πρέβεζα, Ήπειρος
Αχέροντος 61, Καναλλάκι, 48062