ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΤΗΣΙΑ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Τιμή συζητήσιμη
Επικοινωνία http://www.neo.edu.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας μια θέση στο ελληνικό πανεπιστήμιο, στη σχολή της επιλογής τους να τους προσανατολίσουμε σωστά ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή, σε σχέση με τις ικανότητές τους αλλά και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας να συμβάλουμε στην παραγωγή πολλών και σημαντικών Ελλήνων επιστημόνων και στη δημιουργία προϋποθέσεων παραμονής τους στην Ελλάδα να αναβαθμίσουμε τα ελληνικά πανεπιστήμια και να τους δώσουμε τη θέση που τους αξίζει στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα.
Σπουδάζω Ελλάδα!
Όραμά μας είναι, ένα ελληνικό πανεπιστήμιο έγκυρο και καινοτόμο, στην κορυφή της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας. Πιστεύουμε σ’ ένα εκπαιδευτικό επιστημονικό πολιτισμό, με ελληνική ταυτότητα και σημείο αναφοράς όλο τον κόσμο που θα αναβαθμίσει τα ελληνικά πανεπιστήμια και θα αναδείξει την αξία τους παγκοσμίως που θα συσπειρώνει και θα υποστηρίζει όλους τους Έλληνες επιστήμονες που θα επιβραβεύει τους αριστούχους των ελληνικών σχολείων και θα τους προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να σπουδάσουν, να εργαστούν και να προσφέρουν που θα γίνει ενεργό μέλος της παγκόσμιας εκπαιδευτικής και επιστημονικής κοινότητας, που θα καινοτομεί και θα πρωτοστατεί στις εξελίξεις.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΤΗΣΙΑ
Τηλέφωνο 2102519009 , 2102114414
Τηλέφωνο 2 2102519149, 2102114383
Email neopatisia@gmail.com
Προϊόντα / Υπηρεσίες Στα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου όλων των κατευθύνσεων-ομάδων προσανατολισμού προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. Στα τμήματα Γυμνασίου ο μαθητής εμπεδώνει τις βασικές αρχές κάθε γνωστικού αντικειμένου, συστηματοποιεί τη μελέτη του αφομοιώνοντας έναν αποδοτικότερο τρόπο προετοιμασίας στο σπίτι και μαθαίνει να ανταποκρίνεται σε απαιτητικές γραπτές εξετάσεις. Άμεσο όφελος είναι η εξοικονόμηση χρόνου και η κάλυψη ενοτήτων με συνεχείς εργασίες. Στην Α' Λυκείου η άμεση προσαρμογή μας στις απαιτήσεις του νέου συστήματος (τράπεζα θεμάτων) έδωσε στους μαθητές μας υψηλό βαθμό προαγωγής και προβάδισμα για τη συνέχεια. Στη Β' Λυκείου οι μαθητές μας, παράλληλα με την τρέχουσα ύλη, προετοιμάζονται και εξοικειώνονται και με την ύλη της Γ' Λυκείου έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για την πρόκληση των Πανελληνίων. Όσον αφορά στην Γ' Λυκείου τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Οι έμπειροι καθηγητές μας, οι εκδόσεις των βιβλίων μας, η θερινή προετοιμασία, τα test επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς και το άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του φροντιστηρίου μας. 2ο Υποκατάστημα: Κάτω Πατήσια, Αχαρνών 315 Αθήνα. Δωρεάν Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Profile.

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Πατησίων 345Β, Αθήνα - Άνω Πατήσια, 11143