ΠΙΕΡΡΑΚΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Τιμή συζητήσιμη
Επικοινωνία http://bpierrakeas.wix.com/bpier
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Τα φροντιστήρια Β. Πιερρακέα ιδρύθηκαν το 1985 και διευθύνονται μέχρι σήμερα από τον μαθηματικό Βασίλη Πιερρακέα. 
Η πρώτη εκπαιδευτική μονάδα λειτούργησε στο Κερατσίνι και γρήγορα εξελιχθήκε στο φροντιστήριο αναφοράς της περιοχής. 
Το 2006 δημιουργήθηκε το παράρτημα στον Γέρακα, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζεται η προσφορά ποιοτικώνεκπαιδευτικών υπηρεσιών σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, από το ίδιο επιτελείο των μακροχρόνια δοκιμασμένωνσυνεργατών.
Με τον ίδιο ενθουσιασμό των πρώτων χρόνων, αλλά με την κερδισμένη πείρα τριών δεκαετιών, με χρήση νέων εκπαιδευτικών τεχνολογιών και διαρκή στοχευμένη προσαρμογή του εκπαιδευτικού πλάνου στο ισχύον εκπαιδευτικό σύστημα, συνεχίζουμε να βοηθάμε πολύπλευρα τους μαθητές μας στην προσπάθειά τους για γνώσηκαι επιτυχία.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΠΙΕΡΡΑΚΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Τηλέφωνο 2106013165
Email bpierrakeas@yahoo.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Πιστεύουμε ότι το φροντιστήριο δεν είναι "λυσάρι", αλλά ένας οργανισμός με σοβαρούς κανόνες λειτουργίας, ο οποίος βοηθάει τον μαθητή να θέτει στόχους, να δουλεύει για την υλοποίησή τους, να αντιμετωπίζει τα εμπόδια και να πετυχαίνει. Έτσι, οργανώνουμε τις υπηρεσίες μας στους παρακάτω άξονες: Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα έως 6 μαθητές, για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς και τμήματα αποφοίτων. Έμπειροι καθηγητές, οι περισσότεροι συνεργάτες μας για πάνω από 10 χρόνια. Δωρεάν βιβλιοδετημένες σημειώσεις σε κάθε μάθημα, εμπλουτισμένες με την πείρα χρόνων δουλειάς στις αίθουσες διδασκαλίας. Διδασκαλία Φυσικής σε διαδραστικό πίνακα. Ο κλασικός πίνακας μετατρέπεται, με τη βοήθεια υπολογιστή, σε εικονικό εργαστήριο πειραμάτων. Προγραμματισμένα τρίωρα διαγωνίσματα τις Κυριακές, εκτός ωρολογίου προγράμματος. Ανοικτή και ειλικρινής επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς με προγραμματισμένες ενημερωτικές συγκεντρώσεις δύο φορές το χρόνο (Δεκέμβριος-Μάρτιος), αλλά και άμεση καθημερινή ενημέρωση για όποια δυσλειτουργία προκύψει. Ουσιαστική βοήθεια στους τελειόφοιτους για τη συμπλήρωση μηχανογραφικών εντύπων. Ιδανικοί χώροι - Κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 15:30 έως 22:00 Σάββατο από 09:30 έως 14:00.

Περιοχή

Γέρακας, Αττική
Ερμού 12 & Γαρυφάλλων, Γέρακας, 15344