Επικοινωνία http://www.armonia-style.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Το Armonia style το ξεκινήσαμε 1997 σαν εργαστήριο ραφής κουρτινών μαζί εγώ η Τόνια και Μίνα, αφού είχαμε την εμπειρία ραφής από τους γονείς μας στην βιοτεχνία των στρωμάτων και καλυμμάτων που διατηρούσαν για 40 χρόνια τουλάχιστον «Βιοστρωμ»  στον Άγιο Δημήτριο.

Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι μόνο η εμπειρία και το προσωπικό γούστο δεν είναι αρκετό και έτσι στην προσπάθεια να εξυπηρετώ με τον καλύτερο τρόπο με οδήγησε να σπουδάσω εσωτερική διακόσμηση στη σχολή Zer Fem και η Τόνια να παρακολουθήσει σεμινάρια διακόσμησης με αποτέλεσμα το ιδανικό, τόσο στον χώρο μας όσο και στους χώρους που αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε.

Η αγάπη μας για δουλειά αλλά και δημιουργία για όμορφους χώρους μετά από πολλές δοκιμές και ανακαινίσεις, κατέληξε στην μορφή που έχει τώρα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής αλλά και πελατών των Νοτίων, κυρίως προαστείων.

Με όπλο μας το χαμόγελο και την αγάπη μας για την δουλειά μας συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο εσάς!

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΑΡΜΟΝΙΑ STYLE
Τηλέφωνο 210 9714753
Fax 210 9711524
Email info@armonia-style.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Πολυδιάστατες οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Προτάσεις χρωματικές για κάθε χώρο, εργονομίας και γενικότερης διακόσμησης. Υφάσματα για κάθε χρήση κουρτίνες, καλύμματα, ειδικές κατασκευές σε ό,τι φανταστείτε. Ρόλλερ, περσίδες, στόρια, είδη σκίασης (Συμβουλές φωτισμού, Μοκέτες). Τοποθέτηση σε κουρτινομηχανισμούς και κουρτίνες καθώς και συντήρηση. Δηλαδή, κρέμασμα, καθαρισμός και επανατοποθέτηση ή επανακατασκευή.

Περιοχή

Άγιος Δημήτριος, Αττική
Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 97, 17343