Επικοινωνία http://bebeenrose.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή


H επιχείρηση Βebe en rose δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής βαπτιστικών ενδυμάτων από το 1985 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η 25ετης εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες προτάσεις της στο σχέδιο του βαπτιστικού ενδύματος .

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της, που επεκτείνεται και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας , εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της καθώς επίσης και για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της.


Η επιχείρηση Βebe en rose ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τη νέα της ιστοσελίδα, εμπλουτισμένη με νέα προϊόντα καθώς και με τα νέα τεχνολογικά της μέσα, διευκολύνει την άμεση πρόσβασή σας στα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

 

Με εκτίμηση,

Α&Δ Γεωργούλης Ο.Ε.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης Babe en rose
Τηλέφωνο 2103231934
Fax 2103231943
Email info@bebeenrose.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Τα προϊόντα τα οποία εμφανίζονται εντός της ιστοσελίδας μας, μπορούν κατά παραγγελία να παραχθούν και να διατεθούν σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειασθείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
ΑΙΟΛΟΥ 68-70 (εντός στοάς) 6ος όροφος