ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.refrigerant-dynamic.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η εταιρεία μας, από το 1997, σε συνεργασία με μεγάλους και καταταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας και του yachting, με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την ψύξη, τον κλιματισμό και την παραγωγή πάγου.

Η Ψυκτοδυναμική έχει τη δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών απαιτήσεων και αναγκών με μονάδες από 5.000Btu/h, για ένα μικρό σκάφος έως και 650.000Btu/h, για ένα Megayacht και με τάση 12V- 24V- 220V -380V.

Από το 2010 η εταιρεία μας σας προτείνει λύσεις και στην παραγωγή γλυκού νερού από τη θάλασσα με μο­νάδες από 35Lt/h έως 3.000Lt/h με τάση 12V - 24V- 220V- 380V- 440V, όλες πιστοποιημένες με ISO9001, EQA-UKAS.

Όλες οι μονάδες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στις ανάγκες του σκάφους σας και προσφέρουν δυνατότητα τηλεπαρακολούθησής τους από τη γέφυρα αλλά και μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή.

Για να εξασφαλίσουμε όμως ότι το προϊόν που επιλέξατε και σας παραδίδουμε δε θα σας δημιουργήσει προβλήματα, οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί ελέγχουν, δοκιμάζουν και πιστοποιούν την εύρυθμη λειτουργία του πριν το παραλάβετε.

Η πολύχρονη παρουσία μας στην ελληνική αγορά, το κύρος, το μέγεθος και η αναγνωρισμένα κορυφαία ποιότητα των προϊόντων των εταιρειών που συνεργαζόμαστε, έχουν εδραιώσει την εταιρεία μας και, σε συν­δυασμό με τις υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, την έχουν κατατάξει στην κορυφή της αγοράς.

Για να εξασφαλίσουμε όμως ότι θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, δημιουργούμε νέες συνεργασίες με εταιρείες που κατασκευάζουν καινοτόμα και προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα, έτσι ώστε να καλύπτουμε πάντα όλες σας τις ανάγκες.

Εκτός όμως από τα ποιοτικά προϊόντα που σας προσφέρουμε, στην Ψυκτοδυναμική δεν σας ξεχνάμε ποτέ μετά την εγκατάσταση της μονάδας ή όποιου άλλου προϊόντος επιλέξετε.

Οι έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα δώσουν λύση σε ότι και αν τους ζητήσετε, γιατί γνωρίζουν τα μηχανήματα που σας έχουμε εγκαταστήσει και μέσα από συνεχή εκπαίδευση αυξάνουν τη γνώση και την εμπειρία τους ώστε να διατηρούν την κατάρτισή τους σε υψηλό επίπεδο.

Γι’ αυτό, όλοι μας οι πελάτες είναι σίγουρο ότι θα έχουν πλήρη και συνεχή κάλυψη για την ομαλή λει­τουργία του προϊόντος που θα επιλέξουν, όχι μόνο σε ότι αφορά την εργασία αλλά και σε ότι αφορά τα ανταλλακτικά.

Διότι στην Ψυκτοδυναμική έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο stock ανταλλακτικών, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε με ταχύτητα και συνέπεια. Αλλά και στην περίπτωση κατά την οποία αυτό που θα χρειαστείτε δεν υπάρχει στην αποθήκη μας, τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα το παραλάβουμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης REFRIGERANT DYNAMIC
Τηλέφωνο 210-4812480
Τηλέφωνο 2 217-7227171
Fax 210-4812480
Email info@refdynam.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Η εταιρεία μας, με προσωπικό εξειδικευμένο στα σκάφη αναψυχής και σε συνδυασμό με τα εξοπλισμένα επαγγελματικά μας αυτοκίνητα μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί στο σκάφος σας. Μπορούμε να καλύψουμε όλη την περιοχή της Ελλάδας, όσον αφορά τη συντήρηση και την τεχνική κάλυψη των μονάδων μας, αλλά και άλλων πιστοποιημένων μονάδων. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες (εκτός Αττικής) που μπορούν να σας λύσουν το απρόσμενο πρόβλημα που έχετε στο ταξίδι σας.

Περιοχή

Μοσχάτο, Αττική
ΙΛΙΣΣΟΥ 117, 183 45