Επικοινωνία 2102851910
www.aristeοs.gr
Δημιουργήθηκε από Επισκέπτης

Περιγραφή

Η εταιρία «ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ» αναζητά, επιλέγει και συγκεντρώνει βιολογικά και παραδοσιακά ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τα οποία διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2001 από τη συνένωση των προσπαθειών τεσσάρων ανθρώπων, που εργαζόντουσαν ήδη στο χώρο του σχεδιασμού και της οργάνωσης της παραγωγής αγροτικών προϊόντων. Η σχέση τους με τον Έλληνα παραγωγό, αλλά και η ποιότητα, πολλές φορές η μοναδικότητα των προϊόντων που συναντούσαν, τους έκαναν να ασχοληθούν οι ίδιοι με την προώθηση τους στην αγορά.

Τα προϊόντα που συγκεντρώνει ο «ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ», ελληνικά βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα ποιότητας από κάθε γωνιά της χώρας μας, επιλέγονται με γνώμονα την αγνότητα στα στάδια της παραγωγής, την αυθεντικότητα της γεύσης και την αξιοπιστία του τελικού αποτελέσματος.

Για εμάς, ο «ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ» παραμένει ακόμα μια προσωπική υπόθεση. Μια προσωπική υπόθεση τεσσάρων διαφορετικών ανθρώπων με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά και την επιστήμη τους. Η δυνατότητα μας να παρεμβαίνουμε στην παραγωγή και τον σχεδιασμό του προϊόντος, μεταφέροντας στον παραγωγό τις γνώσεις, την εμπειρία μας αλλά και τις παρατηρήσεις των ανθρώπων που γεύονται τα προϊόντα μας, θεωρούμε πως είναι το σημαντικότερο μας πλεονέκτημα.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Περιοχή


Καραολή Δημητρίου 9, 14122