Επικοινωνία www.hliatoras.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Ο «Ηλιάτορας» ως σύμβολο ζωής, πηγή ενέργειας και δημιουργίας – βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη της ανθρώπινης ύπαρξης - υποδέχεται το παιδί στην προσχολική αγωγή, με σεβασμό και αγάπη. 
Η αναγνώριση της προσωπικότητας και της ατομικότητας του παιδιού, αποτελούν τον πρωταρχικό στόχο του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «Ηλιάτορας», έτσι ώστε το παιδί να μπορέσει να ανακαλύψει και να καλλιεργήσει τις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητές του. 
Οι ευρύτεροι εκπαιδευτικοί στόχοι του «Ηλιάτορα» αποσκοπούν: στην ωρίμανση της ταυτότητας του παιδιού, στην κατάκτηση της αυτονομίας του, στην ομαλή κοινωνικοποίησή του, στη νοητική, πνευματική, συναισθηματική και κινητική εξέλιξή του. 
ΟΙΚΗΜΑ 
Ο Ηλιάτορας» στεγάζεται σε ένα όμορφο διώροφο οίκημα 250 τμ. με κατάλληλα διαμορφωμένες-εξοπλισμένες και κλιματιζόμενες αίθουσες δραστηριοτήτων σε οικόπεδο 700 τμ. σε μία όμορφη περιοχή του Αλίμου, στην οδό Καλαμακίου 71.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ
Τηλέφωνο 2109854767
Email iliatoras@hotmail.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ασκήσεις προγραφής και προαρίθμησης για το τμήμα των προνηπίων (παιδιά 4 έως 5 ετών) Γραφή, Ανάγνωση και Αριθμητική για το τμήμα του νηπιαγωγείου (παιδιά 5 έως 6 ετών) Ασκήσεις γλωσσικής ανάπτυξης Ανάγνωση παραμυθιών, ποιημάτων και λογοτεχνικών κειμένων Αισθησιοκινητικές ασκήσεις (παιχνίδια όσφρησης, αφής, γεύσης και ακοής) Παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας Μουσειακή αγωγή Θεατρικό παιχνίδι (παντομίμα, αυτοσχεδιασμοί, δραματοποίηση παραμυθιών, κουκλοθέατρο) Μουσικοκινητική αγωγή σύστημα ORFF Δραστηριότητες καλλιτεχνικής έκφρασης: ζωγραφική, χειροτεχνία, κολάζ, πηλός κ.τ.λ. Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση – Ανακύκλωση Μάθημα Αγγλικών με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, παιχνίδια, τραγούδια, παραμύθια Πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων στον χώρο του σχολείου μας, που περιλαμβάνει την γνωριμία με διάφορα αθλήματα όπως: mini tennis, mini basketball, mini volley, ποδόσφαιρό, ρυθμική γυμναστική Μάθημα κολύμβησης από έμπειρους προπονητές Προβολή εκπαιδευτικών DVD
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 17:00

Περιοχή

Άλιμος, Αττική
Λ. Καλαμακίου 71 & Ερεχθείου, 17455