Επικοινωνία www.ouranio-toxo.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Το "Ουράνιο Τόξο" έρχεται να συμπληρώσει τις προσπάθειες των γονιών, σε ό,τι αφορά την ανατροφή, την ανάπτυξη και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Μια ομάδα έμπειρων επιστημόνων θα ασχοληθεί μαζί τους και θα τους εμφυσήσει την αγάπη για τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, τη γνώση και τη δημιουργία. 
Απευθυνόμαστε στα παιδιά του 21ου αιώνα, με ευέλικτα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες στον τομέα της προσχολικής αγωγής. 
Σκοπός μας είναι παιδιά χαρούμενα, ανεξάρτητα, με πνεύμα συντροφικότητας και διάθεση για μάθηση και δημιουργικότητα μέσα από ολιγομελή τμήματα, ανάλογα με την ωριμότητα του κάθε παιδιού: βρεφικό, παιδικό, προνηπιακό, νηπιαγωγείο.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ
Τηλέφωνο 2108941240
Email info@ouranio-toxo.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Τα ειδικά προγράμματα στο "Ουράνιο Τόξο" περιλαμβάνουν: Μουσικοκινητική αγωγή Δράμα, αυτοσχεδιασμό, παντομίμα Κεραμεική, αγγειοπλαστική Ρυθμική γυμναστική Computer (ειδικά προγράμματα για μικρές ηλικίες) Αγγλικά (καθημερινή επαφή με τραγούδι και παιχνίδι) Κολύμβηση (τους καλοκαιρινούς μήνες σε κλειστό κολυμβητήριο) Επισκέψεις (σε μουσεία, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις κ.λπ.)

Περιοχή

Γλυφάδα, Αττική
Γούναρη 303, 16674