Επικοινωνία http://partystyling.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Βασική μου ανάγκη ανέκαθεν, ήταν να στήνω σκηνικά καλόγουστης αισθητικής, εκμεταλλευόμενη μια έμφυτη ανάγκη μου για δημιουργία και ένα ταλέντο στη σύνθεση και χειροτεχνία.

   Καταπιάστηκα με ζωγραφική τοίχου, επίπλων, υφασμάτων, με τεχνικές stencil. Επιδόθηκα στοart de la table αποκλειστικά για φίλους, με εντυπωσιακές παρουσιάσεις φαγητών και γλυκών, κατά τη γνώμη τους, καλύπτοντας και το φαίνεσθαι και το γεύεσθαι.

   Και το ταξίδι μου στη δημιουργία συνεχίζεται. Έχοντας ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη και στην Αμερική, συνέλεξα εικόνες και τεχνογνωσία, ώστε να εμπλουτίσω το δημιουργικό κόσμο μου και με υλικά το χαρτί, ύφασμα, ειδικά κοπτικά, στάμπες, φόρμες, αυτοκόλλητα και πάνω απ΄όλα αγάπη, μεράκι, πάθος και φαντασία έφτασα να στήνω παραμυθόκοσμους για πάρτι παιδικά, πάρτι γενεθλίων, θεματικά, προσεγμένα στην κάθε λεπτομέρεια από την πρόσκληση, το στήσιμο του μπουφέ έως και το αμπαλάζ  για το δωράκι, ξεκινώντας και πάλι από φίλους.

  Σε συνεννόηση με τον γονιό, δημιουργώ το σκηνικό που το παιδάκι, αγοράκι ή κοριτσάκι ονειρεύεται.

  Αν επιθυμείτε να κάνετε το πάρτι του παιδιού σας να ξεχωρίσει και να το χαρούν όχι μόνο οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι, τότε είστε στο σωστό site.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης Party styling
Τηλέφωνο 2106007545
Kινητό 6944905309
Email info@partystyling.gr

Περιοχή

Χαλάνδρι, Αττική
Γεννηματά 18 Πάτημα, 15233