Τιμή συζητήσιμη
Επικοινωνία http://www.vour.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

H PSN παρέχει υπηρεσίες κατασκευής, φιλοξενίας και προώθησης ιστοσελίδων, αναλαμβάνοντας όλο το φάσμα υπηρεσιών που απαιτείται για μία ισχυρή παρουσία στο internet. 
Δημιουργούμε ιστοσελίδες με εμπνευσμένη αισθητική, η οποία εκτός από την καλαισθησία συνδυάζει και τη λειτουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζουμε το δικτυακό σας τόπο με τον δικό μας κώδικα, για να γνωρίζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος τη λειτουργία του site σας. Ικανοποιούμε κάθε απαίτηση δημιουργώντας τις πιο σύνθετες εφαρμογές και οδηγούμε τη συνεργασία μας σε μία επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης. 
Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες σας σε ταχύτατο server στην Ελλάδα και παρακολουθούμε τη λειτουργία του συστήματος συνεχώς (monitoring) για να προλαβαίνουμε τις όποιες αστάθειες πριν προλάβουν να γίνουν προβλήματα. Προωθούμε τους δικτυακούς τόπους σε κοινωνικά δίκτυα και διοργανώνουμε διαγωνισμούς προώθησης.
Πραγματοποιούμε βελτιστοποίηση (SEO) βγάζοντας στις πρώτες σελίδες της Google τους πελάτες μας. Αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας και τις ιδέες και ταυτόχρονα φροντίζουμε ο κάθε πελάτης μας να είναι μία πραγματική διαφήμιση των υπηρεσιών μας!

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης PSN - VOUR.GR
Τηλέφωνο 2310240261
Email info@psn.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) Προώθηση ιστοσελίδων Φιλοξενία ιστοσελίδων Διαχείριση κοινωνικών δικτύων Διοργάνωση διαγωνισμών στο Facebook Διαχείριση adwords Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO) για υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης Ανάλυση ανταγωνισμού Εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδικτύου

Περιοχή


Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54625