Υψηλή τεχνολογία

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία http://www.scorpions-security.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η SCORPIONS HELLAS εδρεύει στη περιοχή της Ελευσίνας και ο τομέας δραστηριότητας της καλύπτει τον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο Κύρια ενασχόληση της είναι η στατική φύλαξη , περιπολίες , άμεση επέμβαση και η υποστήριξη εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας προϊόντων που καλύπτουν το ευρύ φάσμα των συστημάτων ασφάλειας όπως συναγερμοί ,κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα πυρανίχνευσης και αλλά.

Ταυτόχρονα συμμετέχει σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών με αντικείμενο την λήψη σημάτων συναγερμού σε κεντρικό σταθμό.

Η εμπειρία μας στον τομέα ‘Υπηρεσίες Ασφάλειας ‘φέρνουν την SCORPIONS-HELLAS στη πλεονεκτική θέση να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες σε πολύ λογικές τιμές.

Από την ίδρυση της έως σήμερα η SCORPIONS –HELLAS προσφέρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες της στον τομέα της παροχής ασφάλειας. Γεγονός το οποίο την καθίστα μια από τις πλέον δυναμικές ,εξελισσόμενες ,καθώς και μια από τις αξιόπιστες εταιρείες χάρη στην συνεχή επιμόρφωση τόσο του προσωπικού ασφάλειας του τεχνικού συστήματος όσο και του εμπορικού τμήματος της SCORPIONS – HELLAS. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε σωστές συμβουλές για οποιαδήποτε κάλυψη σας χρειάζεται, παρέχοντας άριστη ποιότητα, συνέπεια ποιοτική συνεργασία και οικονομικές τιμές.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει προσωπική επαφή και να σας εξοικονομήσει χρηματικό όφελος από τις σωστές επιλογές αλλά και ταυτόχρονα να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με τις υψηλότερες προδιαγραφές που ισχύουν διεθνώς.ucudshcush

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης SCORPIONS HELLAS
Τηλέφωνο 210 - 5565428
Kινητό 6949611665
Fax 210 – 5565429
Email info@scorpions-security.gr

Περιοχή

Ελευσίνα, Αττική
Ιερά οδός 27