Ηλεκτρολογικά είδη

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία http://www.ilektropolis.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Στην «ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΛΙΣ» έχουμε ως πρωτεύον θέμα όχι μόνο την κάλυψη του πελάτη στο θέμα της ποιότητας υλικών αλλά και τη σωστή εγκατάσταση που καλύπτει τις ανάγκες του.

 

Χαρακτηριστικά προνόμια που μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών είναι:

Η σωστή παράδοση του υλικού με μέσα της εταιρείας Τα υλικά μεταφέρονται κυρίως με οχήματα της εταιρείας με προσοχή κατά τη μετακίνησή τους ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας.

Η πλήρης τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται κάθε ηλεκτρολογική και βιομηχανική μονάδα. Σε περίπτωση βλάβης ή οποιασδήποτε ανάγκης παραστεί, το δυναμικό της εταιρείας βρίσκεται άμεσα στο χώρο της εγκατάστασης για να εξεταστεί το πρόβλημα και να το αποκαταστήσει σε απόλυτο βαθμό.

Η αξιοπιστία μας σε κάθε ειδική εφαρμογή Εγγυούμαστε τη λειτουργικότητα σε οτιδήποτε αναλαμβάνουμε κι αυτό 
αποδεικνύεται από τα ως τώρα έργα μας και την προτίμησή σας.

Η αποτελεσματικότητα μας όπου χρειάζεται ειδική μελέτη και λύση Οι επαγγελματίες της εταιρείας φροντίζουν κάθε εξεζητημένη εφαρμογή να είναι άρτια και να σας προτείνουν τις πληρέστερες λύσεις βάσει των τελευταίων εξελίξεων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η αμεσότητα όλων των υπηρεσιών μας Η παράδοση των υλικών και των εγκαταστάσεών μας γίνεται στο λιγότερο δυνατό χρόνο εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη σχέση εταιρείας – πελάτη και τη μέγιστη εμπιστοσύνη σας.

Για οποιαδήποτε απορία σας ή τεχνική ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΛΙΣ
Τηλέφωνο 210 5907512
Τηλέφωνο 2 210 5987704
Fax 210 5907516
Προϊόντα / Υπηρεσίες ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ,ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Περιοχή

Αιγάλεω, Αττική
ΘΗΒΩΝ 453, 12243