Ηλεκτρομηχανολογικά έργα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία http://genitries.com.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα ξεκινά το έτος 1968 με την ίδρυση ατομικής επιχείρησης από τον Ε. Καλαϊδόπουλο, διπλωματούχο μηχανολόγο-ηλεκτρολόγο του Ε.Μ.Π., η οποία δραστηριοποιείται αρχικά στην εκτέλεση ηλεκτρομηχανολογικών έργων του Δημοσίου.

Το έτος 1980, παράλληλα με την εκτέλεση έργων του Δημοσίου και διαβλέποντας τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς σε προϊόντα παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, αποφασίζεται η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (Η/Ζ) και εν συνεχεία στην εισαγωγή και εμπορία μετασχηματιστών ισχύος Μ.Τ.

Το έτος 2005, η εταιρεία μας μετατρέπεται στην ομόρρυθμη εταιρεία “ E. ΚΑΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”  και έκτοτε ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και εμπορία των ακόλουθων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, αξιόπιστων  οίκων του εξωτερικού, πιστοποιημένων κατά ISO 9001:2008:

  • Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη (Η/Ζ)
  • Μετασχηματιστές ισχύος μέσης τάσης
  • Συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS)
  • Ροηφόροι αγωγοί (Busbars)
  • Πυκνωτές
  • Σταθεροποιητές τάσης.


Στο διάστημα αυτό η εταιρεία μας προμήθευσε και εγκατέστησε με επιτυχία τον παραπάνω ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, σε Ιδρύματα και Επιχειρήσεις του Δημοσίου, σε Νοσοκομεία, σε κατασκευαστικές εταιρείες,  σε Ιδιωτικές επιχειρήσεις,  σε Ιδιώτες κλπ.

Και σήμερα η εταιρεία μας  εξακολουθεί να προσφέρει με την ίδια επιτυχία, τα προιόντα που αντιπροσωπεύει, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Όσον αφορά το σέρβις μετά την πώληση, διαθέτουμε συνεργείο από πεπειραμένους τεχνικούς για  άμεση επέμβαση προς αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης καθόλο το εικοσιτετράωρο και όλες τις  ημέρες του χρόνου.

 

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με:
-    το πρότυπο ISO 9001:2008  (κλικ για μεγένθυνση)
-    το πρότυπο ISO 14001:2004  (κλικ για μεγένθυνση)
-    το πρότυπο OHSAS 18001:2007  (κλικ για μεγένθυνση)

τα οποία αφορούν στην προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη  ηλεκτρογεννητριών (Η/Ζ), μετασχηματιστών και συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS).

 

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης Ε. Καλαϊδόπουλο
Τηλέφωνο 210 67 21 964
Kινητό +30 6972222406
Fax 210 67 11 615
Email ecal@hol.gr

Περιοχή

Νέο Ψυχικό, Αττική
Αλ. Παπαναστασίου 37-39, 154 51