ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία http://www.texnika-machine.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Μέσα σε 26 χρόνια πορείας στον τομέα των ξυλουργικών μηχανημάτων η εταιρεία μας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη όσων την προτίμησαν εξυπηρετώντας και καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επαγγελματία που επενδύει σε ένα μηχάνημα παραγωγής με γνώση, εξειδίκευση, συνέπεια, αμεσότητα και υπευθυνότητα.

   Πάντα σε αποκλειστική συνεργασία με τους Γερμανικούς οίκους BARTH, HOLZ-HER, LANGE καιMARTIN, τους Αυστριακούς οίκους GANNOMAT, GRUNDNER και BARBARIC,  τον Ελβετικό οίκο KUNDIG, τους Ιταλικούς DARIO και GRIGGIO καθώς επίσης και σε συνεργασία με τους οίκους ATEMAG, BARBERAN, CASATI, ITALPRESSE, MEBER, ME.SA., NESTRO, OSAMA, VECTORπροσπαθούμε να σας παρέχουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

   Πιστή στις αρχές ίδρυσής της, επιδιώκοντας το σεβασμό στον πελάτη με ενεργό πελατολόγιο που αριθμεί πάνω από 2.000 επιχειρήσεις, συνεχώς αυξανόμενο, απασχολεί μόνιμα 9 άτομα προσωπικό με σκοπό την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΑΦΟΙ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ Ο.Ε
Τηλέφωνο 210-2631008
Fax 210-2616671
Email maratech@otenet.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Αεροσυμπιεστές & Αφυγραντές,Γεννήτριες,Δασικά - Αγροτικά,Επεξεργασία Ξύλου,Εργαλεία Χειρός Ηλεκτρικά,Επεξεργασία Μετάλλου,Προωθητήρες,Σωλήνες απορροφήσεων,Υγρά καθαρισμού και βούρτσες

Περιοχή

Ίλιον, Αττική
Ικάρου 89, 13122