ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ Α. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.katsiadas.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η συλλεκτική μου αγάπη για τα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια αξιόλογης ποιότητας και κατασκευής από το 1990 με οδήγησε με τόσο πολλή αγάπη στην έρευνα και κατ' επέκταση στη γνώση του ρολογιού. 
Ταξίδεψα και επισκέφτηκα πολλές εκθέσεις (διεθνείς) συλλεκτικών και υψηλής αξίας εμπορικών ρολογιών σε διάφορα κράτη. Από όλες αυτές τις εμπειρίες μου κατέληξα ότι η αγορά επώνυμων ρολογιών ποιότητας είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις, προσφέροντας παράλληλα ικανοποίηση στον εαυτό μας. 
Ερευνώντας λοιπόν και μετέχοντας ως πρώτοι Έλληνες εκθέτες (αριθ. διεθνούς έκθ. 74) σε εκθέσεις ωρολογοποιίας της Ευρώπης (Γερμανία) μάθαινα όλο και πιο πολύ τις πραγματικές αξίες ασφάλειας ρολογιών. Με βάση λοιπόν το μεράκι άρχισα την επαγγελματική μου δραστηριότητα στην πώληση ρολογιών και κοσμημάτων.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ Α. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Τηλέφωνο 2103236101
Kινητό 6975222225
Fax 2103236101
Email info@katsiadas.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Στον καινούργιο μου χώρο θα χαρώ να σας προσφέρω ρολόγια υψηλής πιστότητας των πιο επώνυμων ρολογιών και κομψότερων κοσμημάτων της Ελληνικής αγοράς. Επίσης με τη θέλησή σας θα σας προσφέρω τη δυνατότητα ανταλλαγής του ρολογιού σας με κάποιο από την ποικιλία που διαθέτουμε. Επίσης μπορούμε να αγοράσουμε τα κοσμήματά σας και να σας τα ανταλλάξουμε με ρολόι που σας αρέσει με πιστοποιητικά γνησιότητάς τους. Εκτιμούμε κοσμήματα, μπριγιάν, σάς δίνουμε τιμές ασφαλείας εάν επιθυμείτε να τα πουλήσετε, απλά ρωτήστε μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Εάν είστε πελάτης επαρχίας έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε και στον χώρο σας. ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ, πουλάμε, ανταλλάσσουμε επώνυμα ρολόγια Rolex - Cartier - Patek, γνωρίζουμε καλά τα συλλεκτικά ρολόγια, κάνουμε δωρεάν εκτιμήσεις και δίνουμε σωστές πληροφορίες για το πώς μπορείτε να διαθέσετε το ρολόι στην καλύτερη τιμή. Τηλ.:6975/222225, www.katsiadas.gr, Σταδίου 10, Σύνταγμα.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 16:00.

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Σταδίου 10, 10564