Επικοινωνία www.gatsoulis.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Από το 1978 η εταιρεία "GATSOULIS" πρωτοπορεί στον χώρο του ποδηλάτου. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην αποκλειστική αντιπροσώπευση των μεγαλύτερων brands στον χώρο του ποδηλάτου. Επίσης παρέχουμε εξουσιοδοτημένο service υψηλού επιπέδου από εξειδικευμένους τεχνικούς με γνώσεις, πείρα και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό. Κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και στοχεύουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη!
Με στόχο τη διαρκώς αναβαθμισμένη παρουσία των προϊόντων μας στην αγορά, συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να πρωτοπορούμε. Με όχημα τη βαθιά εμπειρία και γνώση μας, σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης GATSOULIS BIKES
Τηλέφωνο 2105692716
Fax 2102533960
Email info@gatsoulis.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Αποστολή μας είναι η ανάπτυξη της ποδηλασίας και της χρήσης του ποδηλάτου στην Ελλάδα, καθώς επίσης και η ικανοποίηση της ανάγκης κάθε ποδηλάτη για καλύτερη εξυπηρέτηση, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και πρόσβαση σε ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Στην εταιρεία μας θα βρείτε: Ποδήλατα Ανταλλακτικά Αξεσουάρ Ένδυση & προστασία Εξειδικευμένο συνεργείο Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των: Abus, Avid, Bellelli, Continental, Ducati, Esperia, Fondriest, FSA, GT Bicycles, Italwin, Leader, Limar, Mavic, MBM, Mi.Gi, Nirve, Northwave, Olympia, Peruzzo, Quarq, Regina, RockShox, Rudy Project, Schwinn, Sector Bikes, Selle Bassano, Selle Monte Grappa, Selle SanMarco, Sigma Sport, Slime, Sram, Torpado, Truvativ, Zipp.

Περιοχή

Αιγάλεω, Αττική
Θηβών 304, 12241