Επικοινωνία www.bikeoutlet.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Το Bike-Outlet ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων της Worldofbike Total Cycling Solutions και χαρακτηρίζεται ως ένας νέος εναλλακτικός τρόπος πώλησης ποδηλάτων και σχετικών αξεσουάρ. Κύριο χαρακτηριστικό του, τι άλλο από τις προσφορές και τις εκπληκτικές τιμές. Ποδήλατα στοκ παλαιότερων σειρών, σε τιμές σύγχρονες με την εποχή της λιτότητας που διανύουμε, ποδήλατα μεταχειρισμένα – επισκευασμένα και συντηρημένα από το εξειδικευμένο τεχνικό τιμ, που διαθέτουμε, με εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας της Worldofbike. 
Η συνεργασία με το Worldofbike Shop κατά κύριο λόγο, αλλά και με άλλες εταιρείες του χώρου δίνει στην πώληση μια ασφάλεια όσον αφορά την ποιότητα και αξιοπιστία, φέρνοντας το Bike-Outlet, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην κορυφή των καταστημάτων πώλησης ποδηλάτων της Ανατολικής Αττικής. 
Στο Bike-Outlet ο πελάτης βρίσκει πλήρεις σειρές προϊόντων για ποδηλάτες, αλλά και επαγγελματική τεχνική υποστήριξη σε ποδηλάτες, κάθε επιπέδου ερασιτέχνες ή ελίτ αθλητές. Το Bike-Outlet συμμετέχει ενεργά και στα ποδηλατικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε ποδηλατοβόλτες, ποδηλατικούς αγώνες, και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις. Υποστηρίζει ενεργά την ανάπτυξη της ποδηλασίας ως άθλημα, συμμετέχοντας στην οικονομική στήριξη των ποδηλατικών ακαδημιών του Αετού Πικερμίου, όπου απασχολούνται και γνωρίζουν το ποδήλατο δεκάδες νεαροί αναβάτες.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης THE BIKE OUTLET
Τηλέφωνο 2169390300
Kινητό 6944526247
Email bikeoutlet@worldofbike.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Πωλήσεις σε Ποδήλατα Βουνού, Δρόμου, Πόλης, Αναψυχής, Ηλεκτρικά, Παιδικά Μεταχειρισμένα Εξαρτήματα – ανταλλακτικά – σκελετοί ποδηλάτων, αναρτήσεις, φρένα Αξεσουάρ - Σέλες – πεντάλ – τροχοί – ελαστικά Ποδηλατικά ρούχα, παπούτσια, κράνη, γάντια, γυαλιά Σκάρες Αυτοκινήτου, κλειδαριές, κουδούνια, καλάθια, κοντέρ Επισκευές ποδηλάτων, βελτιώσεις Υπηρεσίες αθλητών (προσράμματα προπόνησης, χορηγίες, αγωνιστική ομάδα) Τεχνική υποστήριξη αθλητών – ομάδων, αναβαθμίσεις ποδηλάτων Body scanning, η ασφαλέστερη μέθοδος αγοράς του ιδανικού ποδηλάτου Παραλαβές – παραδόσεις ποδηλάτων κατ’ οίκον
Ωράριο Λειτουργίας Τρίτη έως Παρασκευή από 10:00 έως 21:00 Σάββατο από 09:00 έως 18:00

Περιοχή

Πικέρμι, Αττική
Λεωφ. Μαραθώνος 28, 19009