Επικοινωνία www.paintballers.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

ΤΟ PAINTBALLERS βρίσκεται στο Μαρούσι, καθιστώντας την τοποθεσία ιδανική για paintball εντός Αθηνών. Ο χώρος που βρίσκεται σήμερα το πεδίο μας παλαιοτέρα ήταν φυτώριο. Το διαμορφώσαμε όμως σε ένα σύγχρονο πεδίο Paintball. Έχουμε δύο πιστές Recball, μια στρατιωτικού χαρακτήρα και μια πολιτικού. Το πεδίο έχει αποδυτήρια - τουαλέτες ανδρών & γυναικών - χώρο ενημέρωσης - χώρους εκδηλώσεων - χώρους πάρτι - χώρο παρουσιάσεων - χώρο αναμονής και ξεκούρασης, για να είναι η παραμονή σας στο χώρο μας όσο γίνεται καλύτερη. 
Ο standard εξοπλισμός και οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε για ένα ασφαλές και διασκεδαστικό παιχνίδι είναι: Μαρκαδόροι Tippmann Custom & Spyder για τους μικρούς μας φίλους. Μάσκες full face με Thermal Twin Lens αντιθαμβωτικές (διπλά κρύσταλλα), Θώρακες - λαιμοδέτες - γάντια, Φόρμες για όποιον επιθυμεί. Πεπιεσμένο Αέρα, Έμπειρους διαιτητές, Δώρο 200 χρωμόσφαιρες.
Είμαστε το μοναδικό πεδίο στην Ελλάδα με ειδικά παιδικά όπλα και ειδικές χρωματόσφαιρες και από τα ελάχιστα πεδία στην Αθήνα που έχουμε Μάσκες με διπλά κρύσταλλα για να μη θολώνουν. Οι χρωματόσφαιρες που χρησιμοποιούνται στο πεδίο μας είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης PAINTBALLERS MAROUSI
Τηλέφωνο 2106179912
Kινητό 6986085580
Email info@paintballers.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Πάρτι γενεθλίων ή Ονομαστική Εορτή Έλα να γιορτάσεις με τους φίλους σου τη γιορτή σου προσφέροντάς τους 3 ώρες απίστευτης διασκέδασης, στο καλύτερο Paintball της Αθήνας, θα είναι η γιορτή που θα συζητιέται για μέρες. Για τους μικρούς μας φίλους που είναι μέχρι 14 ετών οι Paintballers πρωτοπόροι και πάλι, διαθέτουν ειδικού τύπου όπλα, πολύ ελαφρύτερα από τα κοινά που χρησιμοποιούν όλα τα υπόλοιπα πεδία με αποτέλεσμα να μπορούν να τα σηκώνουν τα παιδιά πολύ εύκολα και να μετακινούνται μέσα στην πίστα με άνεση και ασφάλεια χωρίς να είναι αναγκασμένα να μένουν στάσιμα σε κάποιο εμπόδιο, λόγω του υπερβολικού, για την ηλικία τους, βάρος του όπλου, αυτά τα όπλα δέχονται ειδικές χρωματόσφαιρες μικρότερου διαμετρήματος από τις κοινές έτσι ώστε να μην πονάνε τόσο πολύ τα παιδιά μας, για να περνάνε καλά, με ασφάλεια, χωρίς κλάματα και παρατράγουδα, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο να ελαχιστοποιήσουμε τις ευθύνες και τις ανησυχίες σας, προς τους γονείς των καλεσμένων σας. Μπάτσελορ Να κάτι που δεν σκέφτηκες … Να κάνεις το μπάτσελορ σου χωρίς ΧΧΧ αλλά μόνο με μπογιά πολύ μπογιά.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Κυριακή από 08:00 έως 23:00.

Περιοχή

Μαρούσι, Αττική
Παπαδιαμάντη 29, 15126