ΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΚΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ Ι. - ΚΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ Δ. - ΚΑΝΑΚΟΥΛΙΑ Χ. Ο.Ε.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Τιμή συζητήσιμη
Επικοινωνία http://logismos.edu.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Φροντιστηριακού Οργανισμού Λογισμός σάς καλωσορίζει στην ηλεκτρονική σελίδα του φροντιστηρίου. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου, το εκπαιδευτικό μας προσωπικό, τα προγράμματα σπουδών και να έχετε πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και το παιδί σας. 
Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός Λογισμός δημιουργήθηκε με σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές του με όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν τόσο την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο όσο και την επιτυχή αποφοίτησή τους από αυτό.
Η επίτευξη των στόχων σας αποτελεί στοίχημα για εμάς το οποίο κερδίζουμε και θα κερδίζουμε χάρη στη σωστή οργάνωση και το άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας. Καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκονται δίπλα στους μαθητές μας στηρίζοντάς τους και επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα τους παρουσιαστεί.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΚΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ Ι. - ΚΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ Δ. - ΚΑΝΑΚΟΥΛΙΑ Χ. Ο.Ε.
Τηλέφωνο 2109904384
Τηλέφωνο 2 2109904385
Προϊόντα / Υπηρεσίες Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στον τομέα προετοιμασίας μαθητών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε μαθητή. Η επιλογή των συνεργατών μας έγινε με αυστηρά κριτήρια και με βάση τόσο τις γνώσεις και την κατάρτισή τους στο αντικείμενό τους όσο και τη μεταδοτικότητά τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το φροντιστήριό μας, θέλοντας να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες που υπάρχουν στο χώρο των φροντιστηρίων, δημιουργεί ΠΡΩΤΟ το σύστημα Καθημερινής Ενημέρωσης Γονέων! Διαχειριζόμενοι έναν πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ελέγχετε εξ αποστάσεως την πορεία του παιδιού σας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και να παρακολουθείτε τις οποιεσδήποτε αποκλίσεις στην επίδοσή του. Το σύστημα αυτό, δεν αποτελεί μέσο αποκοπής της προσωπικής επαφής του γονέα με το φροντιστήριό μας αλλά μια ακόμα δικλείδα ασφαλείας για τη σωστή πορεία των μαθητών μας, αφού με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία μεταξύ των γονέων και του φροντιστηρίου γίνεται ακόμα πιο άμεση.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:30 έως 13:30 & από 15:30 έως 22:30 Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

Περιοχή


Λ. Αντύπα Μαρίνου 102 & Φραντζή 1, Ηλιούπολη, 16346