ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία http://klimatismos.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Στην οικογένεια της Klimatismos αισθανόμαστε ευλογημένοι και τυχεροί για τη δουλειά που κάνουμε εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Είχαμε την υπομονή και την επιμονή να χτίσουμε τη γνώση μας, την εμπειρία μας σε μια πλειάδα ενεργειακών τεχνολογιών αέρος & νερού συνεργαζόμενοι με τους κορυφαίους οίκους σε παγκόσμιο επίπεδο για να μπορούμε να διαχειριστούμε υπεύθυνα και αξιόπιστα μερικά από τα σημαντικότερα έργα που έγιναν στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Είτε πρόκειται για ένα σύνθετο έργο κεντρικού κλιματισμού σε ένα μεγάλο κτίριο ή για μια ξενοδοχειακή μονάδα που αντιμετωπίζει την πρόκληση σημαντικής εξοικονόμησης πόρων από τα ζεστά νερά χρήσης & θέρμανσης σε δωμάτια, κοινόχρηστους χώρους, σάουνες & πισίνες είτε πρόκειται για την αντικατάσταση splits/ ηλιακού συστήματος ή εγκατάστασης λέβητα ή αντλίας σε ένα διαμέρισμα, η φιλοσοφία της Klimatismos παραμένει η ίδια. Προσήλωση με συνέπεια στις ιδρυτικές αρχές μας, σεβασμός στην περιουσία του συνανθρώπου μας, εξονυχιστική μελέτη των αναγκών και παροχή της πλέον αποδοτικής & αξιόπιστης λύσης που θα διαρκέσει μια ζωή.
Ευχαριστώ ειλικρινά από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη των πολλών δεκάδων χιλιάδων φίλων & συνεργατών από την Αθήνα, τις Κυκλάδες, την Κύπρο και ολόκληρη την Ελλάδα που μας τιμούν με την επιλογή τους. Επίσης, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε με την ίδια φροντίδα και επικέντρωση στη λεπτομέρεια, μηχανολογικά & τεχνικά, τις κορυφαίες τεχνολογίες που έχουμε στα χέρια μας.

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και μεράκι να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που προκύπτουν από τη διαρκή εμπιστοσύνη σας.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης Klimatismos
Τηλέφωνο 210 2289600
Τηλέφωνο 2 22840 27546
Kινητό 6932 712 807
Email klimatismos@yahoo.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Αυτοματισμοί,φωτοβολταϊκά συστήματα,Service Klimatismos

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Ταϋγέτου 32, 11255