ΑΝΕΛΚΥΣΙΣ - ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.anelkisis.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η GTK ELEVATOR είναι μια εταιρεία ανελκυστήρων με έδρα τη Φλώρινα και δραστηριοποίηση σε Φλώρινα και Θεσσαλονίκη. 
Το αντικείμενο της εταιρείας αυτής είναι η συντήρηση - εγκατάσταση - επισκευές και η εμπορία ανελκυστήρων. 
Τα πρόσωπα από τα οποία έχει συσταθεί η εταιρεία αυτή είναι άτομα με πολυετή πείρα στον χώρο των ανελκυστήρων και έχουν συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κόσμου στον χώρο των ανελκυστήρων. 
Ο σκοπός της εταιρείας αυτής είναι να αποκτήσει η πόλη της Φλώρινας μία εταιρεία ανελκυστήρων η οποία δεν υστερεί σε τίποτα από τις μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΑΝΕΛΚΥΣΙΣ - ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Τηλέφωνο 2385029299
Kινητό 6944576871 , 6945484657
Fax 2385029299
Email info@anelkisis.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Υδραυλικοί ανελκυστήρες Μηχανοκίνητοι ανελκυστήρες Κυλιόμενες σκάλες Υδραυλικές πλατφόρμες φορτίων Φορτηγοί ανελκυστήρες Ανυψωτικά μηχανήματα (κόμπακτ - μπαλάνκα - βαρούλκα Προσπαθούμε να προμηθεύσουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα υλικά από τα γνωστότερα εργοστάσια της αγοράς χωρίς μεγάλο κόστος. Ο πελάτης που προτιμά την GTK ELEVATOR για την τοποθέτηση - συντήρηση - επισκευή του ανελκυστήρα του έχει: Χαμηλό κόστος σε σχέση με την ποιότητα των υλικών. Υψηλή ποιότητα στον τρόπο τοποθέτησης του ανελκυστήρα. Χαμηλό κόστος συντήρησης. Εγγύηση εργασίας και υλικών.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 20:00

Περιοχή

Φλώρινα, Μακεδονία
Σούλα Αναστασίου 2, 53100