ΜΥΡΟΒΑΛΗΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.mirovalis.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η εταιρεία MIROVALIS LIFTS & STAIRLIFTS είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες του κλάδου των ανελκυστήρων στη Βόρεια Ελλάδα, με 38 χρόνια προϋπηρεσία και μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων ανελκυστήρων ατόμων - φορτίων και ανυψωτικών μηχανημάτων. 
Από το 1974, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται τόσο στον χώρο των εγκαταστάσεων και συντήρησης ανελκυστήρων όσο και στην εισαγωγή και εμπορία υδραυλικών συστημάτων. 
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με συστήματα ανύψωσης για άτομα με κινητικά προβλήματα. Οι ανελκυστήρες σκάλας διευκολύνουν τα άτομα να κινούνται στις σκάλες με απόλυτη ασφάλεια καλύπτοντας την οποιαδήποτε κινητική ευαισθησία τους. Ο συνεχής αυξανόμενος αριθμός εγκαταστάσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα είναι η εγγύηση για τη λειτουργικότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων μας.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΜΥΡΟΒΑΛΗΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Τηλέφωνο 2310530892
Fax 2310537429
Email info@mirovalis.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Ανελκυστήρες Ανελκυστήρες σκάλας Πλατφόρμες Υδραυλικά συγκροτήματα Ανελκυστήρες σκάλας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Ανελκυστήρες σκάλας εσωτερικού χώρου ευθεία και τεθλασμένη Ανελκυστήρες σκάλας εξωτερικού χώρου ευθεία και τεθλασμένη Υδραυλικοί και Συμβατικοί Θάλαμοι Ανελκυστήρες φορτίων Πανοραμικοί θάλαμοι Κεκλιμένα και κάθετα αμαξιδίων και φορείων
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00 Σάββατο από 09:00 έως 15:00.

Περιοχή


Λαγκαδά 237, Σταυρούπολη,Θεσσαλονίκη, 56430