Επικοινωνία www.nalift.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 από τον Γεώργιο Αναστασόπουλο ως Γ. Α. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ. με αντικείμενο απασχόλησης τους ανελκυστήρες και στην συνέχεια μετανομάστηκε σε Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.
Η Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι τεχνική εταιρεία εγκαταστάσεων, μετασκευών, επισκευών και συντηρήσεων. Εδώ και περίπου 50 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις ανελκυστήρων όλων των κατηγοριών, επιβατικών, φορτίων, αυτοκινήτων σε όλη την επικράτεια.
Οι ανελκυστήρες μας λειτουργούν με άριστες επιδόσεις σε γραφεία, εργοστάσια, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες.
Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για την ποιότητα της δουλειάς της, την τεχνογνωσία και τη συνέπειά της. Το προσωπικό μας αποτελείται από ηλεκτρολόγο μηχανικό, υπομηχανικό, ειδικούς τεχνίτες και βοηθούς τεχνιτών.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης NALIFT
Τηλέφωνο 2108313801
Kινητό 6937177463
Fax 2108318140
Email nalift@otenet.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι από τις κορυφαίες στον χώρο του ανελκυστήρα. Υδραυλικοί ανελκυστήρες: GMV Ιταλικής Προέλευσης και Κατασκευής ALGI Γερμανικής Προέλευσης και Κατασκευής KLEEMANN Γερμανικής Προέλευσης, Ελληνικής Κατασκευής Μηχανικοί ανελκυστήρες: MGT Ιταλικής Προέλευσης και Κατασκευής FAER Ιταλικής Προέλευσης και Κατασκευής ASTORS Ελληνικής Προέλευσης και Κατασκευής

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Τερτίπη 6, 10445