ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.tospititonnanon.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Στο σπίτι των νάνων ελάτε. Αγάπη από όλους μας θα βρείτε και χαρά οι νάνοι πρόθυμα εδώ θα σας προσφέρουν ώρες αξέχαστες και ωραία συντροφιά.
Εγώ είμαι η Χιονάτη με γνωρίζετε παιδιά το δικό μου παραμύθι είν' από τα παιδιά.
Απ' το ίδιο παραμύθι είμαστε και μεις παιδιά της Χιονάτης πρώτοι φίλοι οι νάνοι είμαστε οι επτά.
Εδώ και χρόνια είμαστε όλοι μια ωραία συντροφιά και στην παραμυθοχώρα τα περνάμε μια χαρά. Όμως φτιάξαμε ένα σπίτι πιο κοντά σε σας παιδιά και καλούμε τα παιδάκια στη δική μας συντροφιά. Όλοι ελάτε στο σπίτι των νάνων για να περάσετε ευχάριστα παιδιά. Αγωγή και γνώση θα αποκτήσετε θα νιώσετε σπιτίσια ζεστασιά.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ
Τηλέφωνο 2106083949
Τηλέφωνο 2 2106083686
Fax 2106083686
Email info@tospititonnanon.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες ΧΩΡΟΣ: Άνετος ευχάριστος στα μέτρα των παιδιών ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Ζεστή, οικογενειακή ΤΜΗΜΑΤΑ: Με μικρό αριθμό παιδιών, κατά ηλικία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οργανωμένο, πλήρες ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Με σχολικό λεωφορείο ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Με οδηγίες παιδιάτρου ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Ασφάλιση Ομαδική ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: Με τους γονείς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Με πρωταγωνιστές τα παιδιά ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ: Με πανεπιστημιακή μόρφωση, πείρα και αγάπη για το παιδί ΣΥΣΤΗΜΑ: Πρωτοποριακό ΣΤΟΧΟΙ: Ευχάριστο ξεκίνημα του παιδιού - κοινωνικοποίηση - ανάπτυξη σωματική, ψυχική, πνευματική - αισθητική ψυχή, προετοιμασία για το δημοτικό, προετοιμασία για τη ζωή ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Μουσικοκινητική, θεατρικό παιχνίδι, μπαλέτο, Αγγλικά με παιχνίδι, κουκλοθέατρο κ.λπ. ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, επισκέψεις σε διάφορους χώρους με στόχο την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και τη γνώση
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή.

Περιοχή

Αγία Παρασκευή, Αττική
Σάκη Καράγιωργα 53, πλησίον μετρό Δουκ. Πλακεντίας, 15343