Επικοινωνία www.oneirolouloudo.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Το «ΟΝΕΙΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ» βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στο Ηράκλειο Αττικής. Στεγάζεται σε όμορφη μονοκατοικία με μεγάλο κήπο. 
Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και ευάεροι και έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν στα παιδιά την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. 
Στο μεγάλο κήπο ανάμεσα σε λεμονιές, ροδιές και πολλά λουλούδια υπάρχουν παιχνίδια για ψυχαγωγία και άθληση, καθώς και το μικρό μας μποστάνι, όπου τα παιδιά μετατρέπονται σε μικρούς γεωργούς και φυτεύουν εποχιακά λαχανικά.
Με την προτροπή, την καθοδήγησή μας και τη βοήθεια ενός πλούσιου παιδαγωγικού υλικού, πάντα μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση, τα παιδιά αναπτύσσουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους και καθημερινά εξελίσσονται, σωματικά και πνευματικά. 
Με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε με αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα να προετοιμάσουμε τα παιδιά σας για το πέρασμά τους από την οικογένεια στην κοινωνία. 
Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΟΝΕΙΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ
Τηλέφωνο 2117058592
Προϊόντα / Υπηρεσίες Το παιδαγωγικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει: Τραγούδι με συνοδεία μουσικού οργάνου Ζωγραφική – Ακουαρέλα – Δακτυλομπογιά Πηλός – Ζύμη Γλωσσικές – προγραφικές ασκήσεις Ασκήσεις πρακτικής ζωής Μοντεσσοριανές ασκήσεις Κουκλοθέατρο – Δακτυλόκουκλες – Θεατρικό παιχνίδι Δραματοποίηση Μουσικοκινητική αγωγή Ψυχοκινητικές ασκήσεις Μαγειρική Κολύμβηση Μουσειακή αγωγή – επισκέψεις σε μουσεία – εκδρομές

Περιοχή

Νέο Ηράκλειο, Αττική
Χαράς 19, 14121