Επικοινωνία http://www.threpsiadi-pools.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 με αποκλειστικό αντικείμενο τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση κολυμβητικών δεξαμενών. Ιδρυτικό μέλος είναι ο Ευάγγελος Θρεψιάδης, Ηλεκτρολόγος μηχανικός, Msc. M.B.A μέλος του ΤΕΕ.
 
Μετά από 8 χρόνια ενασχόλησης του με το χώρο των τηλεπικοινωνιών (Panafon-Vodafone) αποφάσισε στηριζόμενος στην παλαιότερη εμπειρία της οικογενειακής εταιρείας “Υδρομηχανολογική-Σταυρος Θρεψιάδης & ΣΙΑ” να ιδρύσει εκ νεου μια εταιρεία στο πεδίο των κολυμβητικών δεξαμενών, σε συνεργασία με την Αντιγόνη Θρεψιάδη, Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ.
 
Σκοπός της εταιρείας είναι η συνεργασία με αρχιτέκτονες μηχανικούς απο το στάδιο της σχεδίασης, εξασφαλίζοντας την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών υψηλής αισθητικής εργονομίας και ποιότητας, στην Αττική και Πανελλαδικά.
 
Η συνεχής ενημέρωση για τις νεες τεχνολογίες και καινοτομίες στο χώρο της πισίνας αποτελούν κύριο μέρος της σχεδίασης και προδιαγραφής μιας πισίνας. Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας επισκέπτεται κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ευρώπη όπου συλλέγει πληροφορίες, αξιολογεί και συνάπτει συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης Τhrepsiadi-pools
Τηλέφωνο 210-7253110
Fax 210-7253115
Email info@threpsiadi-pools.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό πισίνας και SPA Στατικό σχεδιασμό Μηχανολογικό σχεδιασμό Πρόταση και προδιαγραφή εξοπλισμού Αδειοδότηση

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Καρνεάδου 30, 106 75