Επικοινωνία http://www.digiart.gr/index.php/el/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Στη DiGiART φροντίζουμε ώστε να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα προϊόντων καλύπτοντας στο μέγιστο τις ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης. 
Το προσωπικό αλλά και οι συνεργάτες μας έχουν την απαραίτητη εμπειρία αλλά και γνώση ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες οι οποίες έχουν πραγματικά αποτελέσματα κάτι που αποδεικνύεται από τις καλές κριτικές που λαμβάνουμε και τα θετικά testimonials. 
Επικεντρώνοντας τη προσοχή μας στο διαδίκτυο παρέχουμε υπηρεσία σχεδιασμού και υλοποίησης ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίασης, ιστοσελίδων που περιλαμβάνουν κάποια online εφαρμογή και ηλεκτρονικών καταστήματων. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες αναβάθμισης και τροποποίησης ιστοσελίδων. 
Επιπλέον αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο μέσω βελτίωσής της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, μέσω CPC διαφήμισης και affiliate marketing. Τέλος αναλαμβάνουμε τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και οποιουδήποτε εντύπου. 
Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η παράδοση μιας ιστοσελίδας δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή της συνεργασίας με τον πελάτη. Η DiGiART είναι πάντα δίπλα στους συνεργάτες της ακόμα και μετά την παράδοση της ιστοσελίδας παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση. 
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης DIGIART
Τηλέφωνο 6947508973
Email info@digiart.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Κατασκευή ιστοσελίδων Κατεσκευή ηλεκρτονικών καταστημάτων Ανανέωση ιστοσελίδας Προώθηση ιστοσελίδας Δημιουργία online διαφημιστικής καμπάνιας Δημιουργία γραφιστικών Σχεδιασμός εντύπου

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Δρυϊνουπόλεως 8-10, Αθήνα - Σεπόλια, 10443