ΜΕΛΤΕΜΙ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία http://www.meltemitavern.gr/
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η ταβέρνα «Μελτέμι» λειτουργεί από το 1996 με εκλεκτή κουζίνα, η ταβέρνα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα, ο χώρος μας είναι πρόσφατα ανακαινισμένος με πολύ μεγάλο Parking και χώρο που μπορούν τα παίξουν τα παιδιά σας (παιδότοπος). Στον χώρο υπάρχει διαθέσιμο WiFi ζητήστε το κωδικό.
Η Ταβέρνα διατίθεται για εκδηλώσεις (γάμος, βάπτιση), συνεστιάσεις, εταιρικά γεύματα και ταξιδιωτικά Group. Ειδικές τιμές για συλλογικές τουριστικές ομάδες.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΜΕΛΤΕΜΙ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τηλέφωνο 2296052850
Kινητό 6972229608
Email meltemifox@gmail.com
Προϊόντα / Υπηρεσίες Στην ταβέρνα θα βρείτε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με ντόπια φρέσκα κρέατα, μεγάλη ποικιλία από θαλασσινούς μεζέδες (όστρακα, ντόπια ψάρια), μαγειρευτά φαγητά, άψογη εξυπηρέτηση, λογικές τιμές και διάφορα happenings για τα οποία θα ενημερώνεστε από τη σελίδα μας στο Facebook τακτικά (ζωντανή μουσική, λαϊκά και ρεμπέτικα) μπορείτε να δείτε τα Live εδώ http://www.meltemitavern.gr/live όταν είναι διαθέσιμα.
Ωράριο Λειτουργίας Οκτώβριο έως Μάιο: Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή ανοιχτά από το μεσημέρι Ιούνιο έως Σεπτέμβριο: ανοιχτά όλες τις ημέρες.
Extra ---
Υπηρεσία Delivery Όχι

Περιοχή

Αλεποχώρι, Αττική
Αλεποχώρι, 19100