ΓΑΒΡΑΣ Μ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD PHD

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.gavrasmed.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Ο Γεώργιος Μ. Γαβράς είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, εξειδικευμένος στην επανορθωτική χειρουργική, τις αθλητικές κακώσεις και την τραυματιολογία. 
Ο Ιατρός αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση έγινε στην Α΄ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του «Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Κ.Α.Τ.». 
Στη συνέχεια εργάστηκε με Υποτροφία του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, έχοντας τον τίτλο του «Clinical Fellow», στο κέντρο αθλητικών κακώσεων και χειρουργικής γόνατος και ποδιού. Από τους διεθνώς αναγνωρισμένους Γερμανούς Καθηγητές Ορθοπαιδικής Dr. H.H. Paessler και Dr. H. Thermann εκπαιδεύτηκε στις πιο σύγχρονες τεχνικές επανορθωτικής χειρουργικής και αρθροσκόπησης των κάτω άκρων, στη χειρουργική των αθλητικών κακώσεων και στη θεραπεία βλαβών του αρθρικού χόνδρου με μεταμόσχευση αυτόλογων χονδροκυττάρων. 
Διδάκτωρ πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα της διδακτορικής του διατριβής την αντιμετώπιση της άτηκτης νέκρωσης της κεφαλής του μηριαίου οστού με ράβδο τανταλίου. 
Σήμερα ο κος Γαβράς συνεργάζεται με τη Βιοκλινική Αθηνών και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΓΑΒΡΑΣ Μ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD PHD
Τηλέφωνο 2108088143
Kινητό 6948047133
Fax 2108088143
Email georgegavras@yahoo.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Στην ιστοσελίδα www.gavrasmed.gr θα ενημερωθείτε για την πρόληψη και θεραπεία διαφόρων ορθοπαιδικών παθήσεων όπως η οστεοαρθρίτιδα του ισχίου, η οστεοαρθρίτιδα του γόνατος, η αποκατάσταση του προσθίου χιαστού συνδέσμου και των μηνίσκων, η άσηπτη νέκρωση της μηριαίας κεφαλής, η ρήξη του πετάλου των στροφέων του ώμου κ.ά.
Ωράριο Λειτουργίας Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Περιοχή

Κηφισιά, Αττική
Χαριλάου Τρικούπη & Ρόδου 32, 14562