ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΑΠ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επικοινωνία www.drdimitrioskonstantis.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η ορθοπαιδική είναι η ειδικότητα που ασχολείται τόσο με το μυοσκελετικό τραύμα όσο και με χρόνιες και επώδυνες παθολογικές καταστάσεις των οστών, τενόντων και αρθρώσεων. 
Στόχος της είναι η διόρθωση των παραμορφώσεων μετά από τραύμα ή φθορά του μυοσκελετικού μας συστήματος και η εξάλειψη των δυσλειτουργιών που προκύπτουν από τις κακώσεις και τη χρόνια φθορά του σώματός μας. 
Ειδικεύτηκα στο Γ.Ν.Α ‘Γ.Γεννηματάς’ και απέκτησα μεγάλη εμπειρία στο ευρύτερο φάσμα των ορθοπαιδικών επεμβάσεων (αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, κατάγματα, αρθροσκόπηση γόνατος). Συνεχίζω την επιμόρφωσή μου μέσα από τη σύγχρονη διεθνή βιβλιογραφία και από τα συνέδρια που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη. 
Είμαι μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών. 
Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μαβίλη και είμαι εξωτερικός συνεργάτης σε διάφορες ιδιωτικές κλινικές. Χειρουργώ στις εξής κλινικές:

  • Κεντρική Κλινική Αθηνών
  • Βιοκλινική Αθηνών
  • Doctor’s Hospital
  • Mediterraneo Hospital

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΑΠ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλέφωνο 2107795406
Kινητό 6974740205
Fax 2107795406
Email orthokon@otenet.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Αναλαμβάνω και αντιμετωπίζω με επιτυχία τα κάτωθι: Επισκέψεις κατ΄ οίκον Λεπτομερή και ακριβή κλινική εξέταση Συμβουλευτική σε κάθε πάθηση Αποκατάσταση όλων των καταγμάτων άνω και κάτω άκρου Αθλητικές κακώσεις σε όλο το φάσμα τους Κατάγματα διατροχαντήρια και υποκεφαλικά περιοχής ισχίου Αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος Αρθροσκόπηση γόνατος (ρήξη μηνίσκου, ρήξη προσθίου χιαστού συνδέσμου) Παθήσεις σπονδυλικής στήλης Οσφυαλγία – ισχιαλγία Αυχενικό σύνδρομο Τενοντοπάθειες ώμου, Αχιλλείου, επικονδυλίτιδες αγκώνα Αρθρίτιδες Παθήσεις του ώμου Παραμορφώσεις του ποδιού (κότσι) Σύνδρομα καταπόνησης - υπέρχρησης Οστεοπόρωση - οστεοπενία Έλεγχος σκολίωσης – κύφωσης Τοπικές εγχύσεις φαρμάκων σε τένοντες ή αρθρώσεις Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα Εφαρμογή prp πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια
Ωράριο Λειτουργίας Καθημερινά από 17:00 έως 20:30 κατόπιν ραντεβού

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 98Α, Αθήνα - Πλατεία Μαβίλη, 11528