ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD MSC

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Ο ιατρός Γεώργιος Π. Λαγουδάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και ειδικεύθηκε στα νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και ΚΑΤ σε όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής. Παράλληλα συμμετείχε ενεργά στην Κλινική Χειρουργικής Άνω Άκρου, ενώ υπήρξε εκπαιδευτής στην κλινική άσκηση Μικροχειρουργικής για περισσότερο από δύο έτη.
Το Σεπτέμβριο του 2010 του απονεμήθηκε με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ» το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) του Πανεπιστημίου Αθηνών στα «ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ-ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ».
Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας το Σεπτέμβριο του 2011 και έκτοτε συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης (Διαβαλκανικό, Κεντρική Κλινική) και διετέλεσε επιμελητής στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ. Του χορηγήθηκε υποτροφία από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας (ΕΕΧΟΤ) μετά από εξετάσεις και ξεκίνησε τη μετεκπαίδευσή του στην Αγγλία δίπλα σε παγκοσμίου φήμης ορθοπαιδικούς δίνοντας έμφαση στις πιο σύγχρονες μεθόδους αρθροσκοπικής χειρουργικής. 
Από το Μάιο του 2015 συστεγάζεται στα Χανιά με τη σύζυγό του, ΩΡΛ Μαρία Κωτούλα.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD MSC
Τηλέφωνο 2821044322
Kινητό 6974107543
Fax 2821044326
Email ortholagoudakis@gmail.com
Προϊόντα / Υπηρεσίες Ο ιατρός δέχεται σε έναν μοντέρνο και φιλικό χώρο προσφέροντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Αρθροσκοπική αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων και παθήσεων γόνατος και ώμου όπως ρήξη μηνίσκου, ρήξη χιαστού, παγωμένος ώμος, εξάρθρημα και αστάθεια ώμου, σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής, ρήξεις στροφικού πετάλου, κ.ά. Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας συντηρητική (ενδαρθρικές εγχύσεις, υαλουρονικό, φαρμακευτικά) και χειρουργική (ολική ισχίου, γόνατος). Παρακολούθηση οστεοπόρωσης με τα πιο σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Εξειδικευμένη αποκατάσταση όλων των παθήσεων του Άνω Άκρου όπως καρπιαίος σωλήνας, εκτινασσόμενος δάκτυλος – αντίχειρας, γάγγλια, τενοντοελυτρίτιδα De Quervain, επικονδυλίτιδα (Tennis, Golfer elbow), κ.ά. Αντιμετώπιση καταγμάτων συντηρητικά, χειρουργικά και τραυματισμών με μεθόδους μικροχειρουργικής. Αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, διαστρέμματα, θλάσεις. Έλεγχος παιδιών και εφήβων για σκολίωση, κύφωση, πλατυποδία, κ.ά. Αντιμετώπιση παθήσεων ποδιού όπως βλαισός μέγας δάκτυλος (Κότσι), σφυροδακτυλία κ.ά. Ο ιατρός χειρουργεί σε ιδιωτικές κλινικές των Χανίων. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση, παραπεμπτικά και συνταγογράφηση Παροχών ΕΚΠΥ.
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 13:30 & από 18:00 έως 20:30 Σάββατο κατόπιν ραντεβού.

Περιοχή

Χανιά, Κρήτη
Ηρώων Πολυτεχνείου 43, Μέγαρο Τριανόν, 73132