ΜΟΣΧΟΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Η Ιατρός Στέλλα Μοσχονά αποφοίτησε με άριστα από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστήμιου Πατρών, από όπου αποφοίτησε το 2001 με τιμητική διάκριση. 
Μετά το πέρας της διετούς υπηρεσίας υπαίθρου στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», στην Δ’ Παθολογική κλινική από το 2005 ως το 2010. 
Λόγω της ενεργού ενασχόλησης της με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της κλινικής (υπέρτασης, λιπιδίων και διαβητικού ποδιού) η ιατρός ασχολείται ιδιαίτερα με τα μεταβολικά νοσήματα και την πρόληψη του καρδιαγγειακού κινδύνου καθώς επίσης και με τη διαχείριση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη, περιφερική αρτηριοπάθεια, παθήσεις φλεβών και λεμφαγγείων. 
Παραμένει επιστημονική συνεργάτης της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στην Αγγειοπαθολογική Μονάδα και το Ιατρείο Φροντίδας Διαβητικού Ποδιού με ενεργή συμμετοχή στην περιποίηση χρόνιων και δυσεπούλωτων ελκών των κάτω άκρων. 
Είναι μέλος πολλών ελληνικών επιστημονικών εταιρειών και έχει αρκετές παρουσιάσεις πρωτότυπων εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια καθώς επίσης και δημοσιεύσεις πρωτότυπων άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΜΟΣΧΟΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
Τηλέφωνο 2110132145
Kινητό 6942432498
Email smoschona@gmail.com
Προϊόντα / Υπηρεσίες Θέματα γενικής παθολογίας Πρόληψη - ενημέρωση σε θέματα υγείας Αγγειοπαθολογική εκτίμηση Σακχαρώδης διαβήτης και διαβητικό πόδι Υπέρταση Διαταραχές λιπιδίων Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ Πιστοποιητικά υγείας Επισκέψεις κατ’ οίκον

Περιοχή

Βύρωνας, Αττική
Θερμοπυλών 26, 16232