ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Τιμή συζητήσιμη
Επικοινωνία www.kparagioudakisdik.blogspot.gr
Δημιουργήθηκε από

Περιγραφή

Ο Κωνσταντίνος Μ. Παραγιουδάκης & Συνεργάτες ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2009.
Πραγματοποίησε την άσκησή του σε δικηγορικό γραφείο απασχολούμενο σχεδόν αποκλειστικά με εργατικό και διοικητικό δίκαιο, τα έτη 2009 και 2010.
Τον Φεβρουάριο του 2011 πέτυχε στις προβλεπόμενες εξετάσεις και από τον Μάρτιο του ίδιου έτους είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έκτοτε και για δύο έτη άσκησε ελεύθερη δικηγορία και συνήψε εξωτερικές κατά βάση συνεργασίες με διάφορα δικηγορικά γραφεία ασχολούμενος με όλους τους τομείς του δικαίου και ειδικότερα με ποινικό, διοικητικό, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αστικό κ.ά.
Υλοποιώντας την βαθύτερη επιθυμία του που ήταν η ανάπτυξη του δικού του Δικηγορικού Γραφείου, τον Μάρτιο του 2013 ίδρυσε το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.
Το γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις του μεγαλύτερου φάσματος του Δικαίου, όπως αναλυτικά παρατίθεται κατωτέρω. 
Εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου και αποτελεί την έδρα του, αναλαμβάνει υποθέσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Κρήτη κ.ά.

Ειδικές Λεπτομέρειες

Επωνυμία Επιχείρησης ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Τηλέφωνο 2103802248
Kινητό 6936997767
Fax 2103802249
Email kon.paragioudakis@dsa.gr
Προϊόντα / Υπηρεσίες Το δικηγορικό γραφείο Κωνσταντίνος Μ. Παραγιουδάκης & Συνεργάτες παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες μέσα από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Επικράτεια. Καλύπτουμε τους περισσότερους τομείς του Δικαίου, τόσο σε δικαστικό όσο και σε εξωδικαστικό επίπεδο ανταποκρινόμενοι με επιτυχία στις απαιτήσεις της εποχής. Χαρακτηριστικά στοιχεία του γραφείου μας είναι η συνέπεια, η αποτελεσματικότητα και η εχεμύθεια. Η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας και η συνεχής ενημέρωση και πληροφόρησή σας, για οποιοδήποτε ζήτημα νομικής φύσεως σας απασχολεί εγγυώνται την μέγιστη αποτελεσματικότητα και την οικοδόμηση μιας γερά θεμελιωμένης σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ εντολέα και εντολοδόχου. Με ταχύτητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα φέρουμε εις πέρας κάθε είδους νομικό ζήτημα που χρήζει άμεσων και ευέλικτων χειρισμών και ενεργούμε για την πλήρη διασφάλιση των νομικών σας συμφερόντων. Λαμβάνοντας υπόψη και την ειδικότερη οικονομική κατάσταση του καθενός εκ των εντολέων μας οι τιμές μας ανταποκρίνονται πλήρως στην δυσχερή οικονομική περίοδο που διέρχεται ο τόπος μας, χωρίς ωστόσο να μειώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Περιοχή

Αθήνα, Αττική
Ακαδημίας 78, 4ος όροφος, 10678